Schedule for Sangam Delhi - 05.03.2024				
Time	Duration	Session Name	Organization	Speaker
9:00-9:30 hrs	30 mins	Registration	TCOE	Registration Desk
9:30-10:15 hrs	45 mins	Inaugural Session		
9:30-9:33 hrs	3 mins	Felicitation Ceremony		
9:33-9:38 hrs	5 mins	Lamp Lighting Lighting		
9:38-9:43 hrs	5 mins	Welcome Address	DDG, DoT	Sh. Asit Kadayan
9:43-9:50 hrs	7 mins	Special address	Director, IIT Delhi	Prof. Rangan Banerjee
9:50-10:05 hrs 10:05-10:10 hrs	15 mins 5 mins	Keynote address Vote of Thanks	Secretary, Telecom DDG, DoT	Dr. Neeraj Mittal Sh. Mukesh Mangal
10:10-10:35 hrs	25 mins	VOLE OF THAIRS High Tea		
Sangam Digital Twin: Journey from Physical World to Real Time Intelligent Virtual World				
10:35-10:55 hrs	20 mins	Overview of Sangam: Digital Twin Initiative	DoT	Sh. Asit Kadayan & Ms. Kumud Jindal
10:55-12:15 hrs	80 mins	Theme 1 - Constructing the Future: Digital Tw	ins and the Blueprint of To	omorrow
10:55 to 11:15 hrs	20 mins	Digital Twins: Pioneering Smart Infrastructure	Eros	Ali Hussain, CEO, Eros Investment
11:15 to 11:35 hrs	20 mins	Geospatial Mastery: The Bedrock of Future Planning	Genesys	Sh. Aniruddha Roy, CTO
11:35 to 11:50 hrs	15 mins	BIM Brilliance: Refining Digital Detail for Superior Utility	Bentley	Amit Shrivastava, Sr. Director, S.E.
11:50 to 12:05 hrs	15 mins		ESRI	Sh. Vibhu Sinha, Sr. Manager
12:05 to 12:15 hrs	10 mins	Questions And Ar	swers	
12:15 to 12:20 hrs	5 mins	Short Break		
12:20 to 13:40 hrs	80 mins	Theme 2 - Breathing Life into Digital Twins: Dynamic Data Integration		
	00 111113			
12:20 to 12:40 hrs	20 mins	Environmental Insights: Harnessing Environmental Data into Digital Twins	Blue Sky Analytics	Ms. Abhilasha Purwar, Founder & CEO
12:40 to 13:00 hrs	20 mins	Road Traffic Insights: Integrating Road Traffic Data into Digital Twins	Nayan	Sh. Jayant Ratti, CEO
13:00 to 13:15 hrs	15 mins	- Mobility Insights: The Role of Telecom Data in Digital Twin Dynamics	Airtel	Sh. Abhishek Singh, Head of Customer Intelligence
13:15 to 13:30 hrs	15 mins		Reliance Jio	Sh. Rahul Joshi, AVP & Lead Analytics & Automation
13:30 to 13:40 hrs	10 mins	Questions And Answers		
13:40 to 14:35 pm	55 mins	Lunch Break		
14:35 to 15:50	75 mins	Theme 3 - Innovative Frontiers: Shaping the Future with Digital Twins and Advanced Technologies		
14:35 to 14:50 hrs	15 mins	Overcoming the Traditional Barriers in Data Sharing: The Revolution with Privacy Enhancing Technologies (PETs)	Microsoft	
14:50 to 15:05 hrs	15 mins	Imagining the Boundless: Experimental Iterations through VR, AR, and AI	Microsoft	
15:05 to 15:20 hrs	15 mins		Meta + Parallax	Sh. Ojasvi Bhatia
15:20 to 15:35 hrs	15 mins		Microsoft	.,
15:35 to 15:50 hrs	15 mins	From Insight to Impact: Design Thinking Realized with Generative AI and Digital Twins	WhatsApp	Sh. Animesh Baidya Biswas
15:50 to 16:15 hrs	25 mins	High Tea		5
16:15 to 17:30	75 mins	Theme 4 - Building the Future Together: Navigating Challenges with Global Digital Twin Innovations		
16:15 to 16:35	20 mins	Global Synergy: Unveiling Interconnected Digital Twins and International Best Practices	Digital Twin Consortium	Dr Javier
16:35 to 17:30	55 mins	ins Interactive Dialogue: Exploring Solutions for Infrastructure Challenges		Eminent Panelists